Til salgs
Solgt
Reservert
border-decoration

Bråten

Nytt prosjekt på Fagerstrand, Nesodden kommune

Fremdrift

Utviklingen fortsetter på Bråten. I 2023 leverte vi 12 nye boliger til kunde, i alt har derfor 32 kunder flyttet inn i prosjektet. Det er nå 7 usolgte og innflyttingsklare leiligheter på Bråten.

Nærhet til sjøen og naturen

I gangavstand fra prosjektet finner du badestrender og en fin kyststi langs Oslofjorden. På Fagerstrand kan du nyte naturen fra sin beste side.

Boligmagasin

Se vårt nye boligmagasin

Ulike konsepter

Drømmer du om ny bolig?

Leie til eie logo

Leie til eie

Vi møter ofte på interessenter som ønsker å kjøpe bolig, men som mangler tilstrekkelig egenkapital. Vi ønsker å gi et tilbud til denne kjøpegruppen ved at de kan leie bolig med opsjon på å kjøpe boligen innen fem år. Prisen fastsettes ved inngåelse av leiekontrakten. Eventuell verdiøkning i opsjonsperioden er med på å skaffe leietaker/kjøper egenkapital til et fremtidig kjøp.

Deleie logo

Deleie

Dersom du har funnet din drømmebolig hos oss, men mangler deler av den nødvendige egenkapitalen, kan vi tilby «Deleie» på enkelte boliger i utvalgte prosjekter. «Deleie» innebærer at du kjøper deler av boligen, så spleiser vi med deg på resten. For den delen vi eier, betaler du en forhåndsavtalt leie frem til du velger å kjøpe resten av boligen. Denne muligheten har du i en periode på inntil ti år. Ta kontakt - vi har regnemodeller som viser ulike muligheter for å få nettopp deg inn på boligmarkedet.

Dobbelforsikring logo

Dobbelforsikring

Å kjøpe før man selger, innebærer en risiko for å bli sittende med to boliger i en periode, eller å kjøpe og selge i to ulike markeder. Vi forsikrer deg som kjøper med en kostnadsfri garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge din egen bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Fellesområder

Med bilfrie internveier vil det være trygt for både barn og voksne å kunne nyte prosjektets mange fellesområder. Områdene vil opparbeides med benker og lekeapparater, og det vil bli plantet trær for å skape en god atmosfære.

Fordeler med å bo i ny bolig fra Kamperhaug

  • Nye boliger fra Kamperhaug selges til fastpris og du unngår derfor fordyrende budrunder
  • Kamperhaug har samarbeid med flere banker, og er behjelpelig med å se på muligheter rundt finansiering
  • Når du kjøper ny bolig er det kun dokumentavgift på tomteverdien, som i dette tilfellet vil være ca. kr. 500.000,- og derved utgjøre ca. kr. 12.500,-
  • Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen
  • Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning
  • Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år
  • Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg
  • Kommer du tidlig inn i prosessen i et nybolig-prosjekt, har du gode muligheter for å gjøre tilpasninger med tanke på for eksempel standard og fargevalg
  • Følelsen av å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er rett og slett ubetalelig
  • Ingen skavanker som forstyrrer idyllen, bare nye, velduftende materialer

Velkommen til visning

Bli kjent med området, prosjektet og boligene. Her kan du se tidspunktene som er satt opp for visninger. Passer ikke de oppsatte dagene, så ta kontakt så finner vi gjerne et annet tidspunkt.

Vi gleder oss til å vise deg prosjektet!

Sagstubben 18, Fagerstrand, Norge

Planlagte visninger

torsdag 22. februar

kl. 16:0018:00

Velkommen til åpen visning i visningsleiligheten på Bråten. Ta kontakt om ønske for privatvisning utenfor de faste åpningstidene.

Trygg handel

Veiledning hele veien hjem

Ole C. H. Hansen

Salg / Kundeansvarlig+47 924 88 685ole@kamperhaug.no

Truls Holm

Salg / Kundebehandler+47 934 13 076truls@kamperhaug.no
Du kan også via chat, så svarer vi deg så fort som mulig.
Kamperhaug logo

Kamperhaug Boligutvikling AS

Rokkeveien 41, 1743 Klavestadhaugen

Org. nr. 898 130 282

www.kamperhaug.no
 v2.3.0